*Vi har inget kösystem utan vi försöker i stället hitta rätt valp till rätt köpare. Det beror på vad du som köpare tänker ha din hund till, vilket kön du vill ha och hur vi tror att just den valpen kommer att passa dig och din familj. De hundar vi säljer är i första hand tänkta som sällskaps- och familjehundar men ibland kan det visa sig att någon valp är mer lämpad till ex vis utställning. Däremot lämnar vi inga sådana garantier och säljer inte heller valparna för avel eller utställningsändamål. Referenser kan lämnas av tidigare valpköpare om så önskas.

 

*Om du är intresserad av att köpa en valp från oss så var snäll och skicka oss ett mail med information om dig och din familj, din/er hundvana, vad det är du/ni söker, vad du tänker ha din hund till samt hur ditt dagliga liv ser ut med skola/arbete etc.

 

*Du måste vara minst 18 år för att vi ska sälja en valp till dig och är det familjer med små barn bör barnen minst vara i 8-9 års ålder eller ha erfarenhet av att ha små hundar i familjen.

 

*Vi säljer heller inga valpar endast via mail men det är en bra början på ditt ev. valpköp. Vi svarar inte på anonyma mail eller mail med endast frågor om pris eller liknade. Vi försöker svara på alla mail så snart som möjligt. Du kan använda vår färdiga intresseanmälan nedan om du inte vill skicka mail.

OBS! Vi tar emot intresseanmälningar endast när parning är gjord eller vi har en kull pga att vi får så otroligt många att hålla reda på annars. 

 

*Vi reserverar ingen valp innan den blivit fem-sex veckor och när du fått veta att du får köpa en valp från oss vill vi att du betalar 15% av valppriset i bokningsavgift. Det dras naturligtvis av vid köpet.

 

*Vi säljer inga valpar på avbetalning och lämnar heller inte ut en valp innan den är betald. Om du inte kan fullfölja ditt köp så meddela oss omgående. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka.

 

*Vi skickar inga valpar med tåg eller flyg i andra avseenden än vid export. Däremot kan vi personligen leverera valp ner till Arlanda mot flygkostnad ca 1500:- samt flygets avgift för transport i cabin och vi mötes upp där om det är mer passande för er. Vi vill helst att alla valpköpare besöker oss vid minst ett tillfälle och vi välkomnar fler besök innan ni hämtar er valp. Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder men kan få stanna längre om de är mycket små eller annat som gör att vi känner oss osäkra att släppa iväg valpen.

 

*Ibland kan det hända att vi söker fodervärd till en särskilt lovande valp eller att vi säljer en valp med bibehållen avelsrätt. Vi har då lite större krav t.ex när det gäller utställningar på den/de som bli utvald av oss att få äga en av dessa valpar eftersom tanken är att de så småningom ska gå i avel.

 

En valp från oss är vid leverans:

* avmaskad minst två gånger

* registrerad i SKK

* id märkt med chip

* veterinärbesiktad max 7 dagar innan leveransen

* Dolda fel - försäkrad i Sveland

 

 Med valpen följer också ett "valpkit"

                               Valppaket

                 Innehållet kan variera det som är på bilden är bara som exempel.

 

en snuttefilt i fleece med doft av mamma och syskon

* ett valphalsband i lagom storlek

* några leksaker och ett tugg

* en rulle bajspåsar

* en påse med foder som valpen är utfodrad med

* en "valpmanual" med information, tips och råd till valpköparen

* stamtavla från SKK samt veterinärintyg

* SKK's köpeavtal

* försäkringsinformation från Sveland och Agria

valpgåvomedlemsskap i Chihuahuacirkeln

 

 Innehållet kan variera det som är på bilden är bara som exempel.